01-08-03

eens iets anders :o)

Het moet niet altijd serieus zijn vind ik... dus vandaag een kleine collectie van leuke dingen op het internet... :o)
 
Dit stond op een nieuwssite... :o)

Heel wat mensen hebben een bod uitgebracht op de 30-jarige Mel uit Wrexham in Wales. Haar echtgenoot Andy Hoyle (35) had voor de grap een advertentie op eBay geplaatst, waarin hij haar te koop aanbood.

De man werd vervolgens overspoeld met reacties. In de advertentie stond: 'Het chassis is uitstekend voor het aantal kilometers dat erop staat en tegen extra kosten kun je een garantie krijgen.' Men kon bieden vanaf 1 pond, maar de bedragen liepen al snel op. Sommige mannen wilden zelfs hun eigen vrouw ruilen.

Iemand anders bood niet alleen zijn vrouw, maar ook zijn motorfiets ter waarde van 8000 pond aan. Ondanks alle goede aanbiedingen wilde Hoyle zijn vrouw niet verkopen. Hij voelt zich wel gevleid door het aantal biedingen

ik denk dat menig slavenhandelaar het internet wel handig had gevonden :o)
maar gelukkig zijn we die tijd voorbij.. :o)

 

een strip voor computerminded en linux-minded mensen

http://www.hackles.org

voor wie op vacantie wil maar het niet kan... geniet van Africa online :o)

http://www.africam.com/public/index.jsp

humor op het internet..  weken leesplezier.. :o)

http://www.thehumorarchives.com/

monty python rules.... hier de scripts van een paar shows (understatement)

http://www.ibras.dk/montypython/justthewords.htm

 

zo, dit was het voor vandaag... enjoyyyyyyyy :o)

 

The Gemini ;o)

 

 


17:38 Gepost door The_Gemini | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

? een vraagje ? wilde de gij commers (zaken) doen ?! Ik heb een speciale site . Ik verbind blogers met blogers . En zo te zien heb de gij ne goeie site . Mag ik je er bij zetten ?

ps : kom eens langs ;-)

Gepost door: blogs-link-blogs | 01-08-03

geestig !! 'k heb ook zo'n venteke !
we zijn eens in Agadir geweest ...ik als bijna blond vrouwke !! mijn ventje had hier gezegd da ie mij daar ging verkopen !(de eeuwige grappenmaker)
tuurlijk kon ie het niet laten om ginder echt te zien wat ze voor mij zouden bieden !
We gingen een dag naar de kamelenherders ...daar praten de meesten Frans, en die zogezegde gids bij ons speelde ff voor tolk.
Die van mij ging ff uitvragen hoeveel ze zouden bieden voor mij ! 'k had nog het geluk da die man vrijgezel was ...hij riep zijn broertjes erbij en ze fiezelden een hele poos ...nadien kwam ie were en kwam mij van dichtbij keuren !! keek naar mijn haren en deed ook mijn zonnebril af om mijn ogen te zien( mijn gebit was niet belangrijk;-))..hij bood mijn man 4 kamelen aan eerst en 4 lama's ! mijn man vond da weinig en ie ging nog verder tot 7 stuks ieder (da was dus een heel kapitaal zo te horen !) de gids zei dat ik meer zou kunnen opbrengen als we verder het land ingingen !! vond het spijtig da ie zo triestig was nadien !! ma mijn man vroeg hem : als ze uw vrouwke was zou jij ze verkopen ?? ....hij glimlachte en groette ons vriendelijk !
als ginder internet was he ......;-)

Gepost door: franca | 01-08-03

De commentaren zijn gesloten.